Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2018

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ε.Σ.Ε.Μ
Από τον Γ.Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ορνιθολογίας κ.Π.Μακρή λάβαμε την επιστολή που ακολουθεί και παρακαλούμε τα μέλη μας να προετοιμαστούν κατάλληλα και έγκαιρα για την συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό που θα γίνει στην Τσεζένα της γειτονικής Ιταλίας τον Ιανουάριο του 2018.
Με θερμούς φιλικούς συνεκτροφικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Καρούσης
Γ. Γραμματέας Ε.Σ.Ε.Μ.
   
Panagiwtis Makris
28 Νοεμβρίου στις 12:02 π.μ.
 
Παγκόσμιος διαγωνισμός - έκθεση πτηνών συντροφιάς στη Τσεζένα της Ιταλίας (Ιανουάριος 2018) 

Σήμερα στις 27/11/2017 ενημερώθηκαν εγγράφως οι σύλλογοι της Ομοσπονδίας με e-mail που τους απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας για την πρόθεση της Ομοσπονδίας να αποστείλει πτηνά συντροφιάς στον παγκόσμιο διαγωνισμό - έκθεση στη Τσεζένα της Ιταλίας, τον Ιανουάριο του 2018. 

Στο e-mail περιλαμβάνονται οι δηλώσεις συμμετοχής, οι κατηγορίες και κλάσεις των πτηνών συντροφιάς, το πρόγραμμα της εκδήλωσης, το συνολικό κόστος συμμετοχής ανά πτηνό, καθώς και η τιμή του υποχρεωτικού καταλόγου. 

Επί πλέον στάλθηκε ο κανονισμός με θέμα <Συμμετοχή πτηνών συντροφιάς σε παγκόσμιο πρωτάθλημα - έκθεση> και τονίστηκε η πιστή τήρηση του από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. 

Το σημαντικότερο όλων, το οποίο και αναγράφεται στο e-mail, είναι η πιστή τήρηση των καταληκτικών ημερομηνιών δήλωσης και πληρωμής των χρημάτων στην Ομοσπονδία από τους συλλόγους, που είναι η 15η Δεκεμβρίου 2017. 

Παρακαλούμε τους συλλόγους να ενημερώσουν τα μέλη - εκτροφείς τους με τα διαλαμβανόμενα στο e-mail και ελπίζουμε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή πτηνών συντροφιάς που θα ανεβάσει την πατρίδα μας στα υψηλά σκαλοπάτια της Ευρωπαϊκής ορνιθοκουλτούρας. 

Τέλος, παρακαλούμε οι οποιεσδήποτε απορίες να μην εκφράζονται κάτω από αυτή την ανάρτηση, αλλά εγγράφως στο επίσημο e-mail της Ομοσπονδίας.

Virus-free. www.avg.com