Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

     Για την ενημέρωση όσων μελών του Σωματείου μας δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση  και για την πληροφόρηση των φίλων του Συλλόγου μας, θα  θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι, την Κυριακή 08/10/2017 το πρωί ο "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΜΑΛΙΝΟΥΑ" (Ε.Σ.Ε.Μ)πραγματοποίησε με επιτυχία την προγραμματισμένη εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευσή του,στην αίθουσα των γραφείων της εταιρείας "ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ" που παραχωρήθηκε στον Σύλλογό μας για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Στην συνέλευση προέδρευσε ο κ. Παναγιώτης Μπέρδος και χρέη Γραμματέα ο κ. Τάκης Ξενιτάκης που εκλέχτηκαν ομόφωνα από το σώμα
Τον απολογισμό των πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης έκανε ο Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου κ. Φώτης Μπελεκούκιας.
Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί  τον απολογισμό πεπραγμένων και τον οικονομικό απολογισμό. 
     Ακολούθως και σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη και τις προβλεπόμενες διαδικασίες, πραγματοποιήθηκε  η διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ, και Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και Αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ορνιθολογίας για το χρονικό διάστημα ενός  έτους. 
     Ομόφωνα εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή που συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο τον κ. Θωμά Γκουτζίνα και μέλη τον κ. Δημήτρη Δαρδαγάνη και κ . Σωτήρη Καρατζά. η οποία και πραγματοποίησε με επιτυχία τις αρχαιρεσίες. 
     Για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΕΜ εκλέχτηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Καρούσης,Σταύρος Γάγας, Φώτης Μπελεκούκιας, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Αχιλλέας Σαρακατσιάνος.
     Αντιπρόσωποι του σωματείου για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ορνιθολογίας (Π,Ο.Ο.) εκλέχτηκαν οι κ.κ. Σταύρος Γάγας, Δημήτρης Καρούσης, Δημήτρης Καραλής, Αχιλλέας Σαρακατσιάνος, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Φώτης Μπελεκούκιας και Χάρης Λεβεντάκης.
     Για την Νέα Ελεγκτική Επιτροπή. οι κ.κ. Παναγιώτης Ξενιτάκης, Δημήτρης Καραλής και Χάρης Λεβεντάκης. 
Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας ο πλειοψηφήσας του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Καρουσης θα καλέσει τα εκλεγέντα μέλη για την συγκρότησή τους σε Σώμα.
Ευχόμαστε, ολόψυχα στην νεοεκλεγμένη διοίκηση του Ε.Σ.Ε.Μ  "καλή και εμπνευσμένη δουλειά" με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη διάδοση των καθαρόαιμων καναρινιών φωνής Malinois Waterslager στην Ελλάδα και την διάκριση τους, στους Διεθνείς Διαγωνισμούς της COM , καθώς και στην παραπάνω ανάπτυξη του Σωματείου μας.

Virus-free. www.avg.com